Easybarf Happiness 300g

79,00 DKK
( 63,20 DKK )
Easybarf ® Den nye Easybarf variant Happiness, vil helt sikkert vække glæde hos din hund. Den er propfyldt med kød og ben fra kalkun og hest, og som prikken over i´et indeholder Happiness også skyggebille larver. Heste og kalkun er fedtfattige og letfordøjelige kødtyper. Hestekød indeholder masser af vitaminer og mineraler og et særligt højt indhold af jern og kalkunkød har et særligt højt indhold af b vitaminer. Skyggebille larver er proteinrige og har et højt indhold af omega3 fedtsyrer og calcium. Skyggebille larver er en meget bæredygtig proteinkilde. De vokser næsten 6 gange så hurtigt som køer og for at producere 1 kilo insektkød fortærer larverne kun 1,7 kilo mad og 5 liter vand og dermed kan larverne produceres med en meget lav C02 udledning.
Model/varenr.: EasyBarf-Happy-300 gram
Lager: Ikke på lager

Easybarf ®
Den nye Easybarf variant Happiness, vil helt sikkert vække glæde hos din hund. Den er propfyldt med kød og ben fra kalkun og hest, og som prikken over i´et indeholder Happiness også skyggebille larver.
Heste og kalkun er fedtfattige og letfordøjelige kødtyper. Hestekød indeholder masser af vitaminer og mineraler og et særligt højt indhold af jern og kalkunkød har et særligt højt indhold af b vitaminer.
Skyggebille larver er proteinrige og har et højt indhold af omega3 fedtsyrer og calcium.

Skyggebille larver er en meget bæredygtig proteinkilde. De vokser næsten 6 gange så hurtigt som køer og for at producere 1 kilo insektkød fortærer larverne kun 1,7 kilo mad og 5 liter vand og dermed kan larverne produceres med en meget lav C02 udledning.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer