Innordic Fenris 1,5kg

199,00 DKK
( 159,20 DKK )
Tilskudsfoder til hunde med naturlige vitaminer og mineraler leveret af naturen. En varieret kost er vejen til kroppens vigtige byggesten i form af vitaminer og mineraler. De fleste hunde spiser imidlertid ret ensformigt og kommer derfor let i underskud. Det kan du heldigvis nemt gøre noget ved.   Det kan have konsekvenser for fordøjelsessystemet og evnen til at optage næring, og ubalancerne kan resultere i dårligt immunforsvar, manglende energi samt problemer med pels og hud. Manuelt høstet Ascophyllum-tang fra Nordatlanten har højt indhold af naturlige vitaminer og mineraler. Planterne er tørret nænsomt ved lav temperatur for at bevare og sikre kvaliteten af de vitale vitaminer og mineraler.   Ascophyllum-tangen i Fenris høstes på Irlands nordligste kyst. Det bæredygtige havbrug drives i et område med klassifikationen "Grade A", som er noget af det reneste vand i verden.   Tangens naturlige balance mellem vitaminer og mineraler sikrer optimal optagelighed, og er et godt naturligt bidrag til hundens daglige behov.   Dosering 1 g dagligt pr. 10 kg kropsvægt. Tildeles ovenpå alm. foder. Fenris er IKKE et lægemiddel. Er du i tvivl om hundens helbred, kontakt da dyrlægen.   Holdbarhed Opbevares tørt og udenfor direkte sollys. Holdbar 18 måneder fra produktionsdato.   Fodertype Tilskudsfoder til hund   Sammensætning Tang   Indh. pr. 100 g/% Råaske 18% Innordic Fenris 1,5kg.
Model/varenr.: Innordic-Fenris-1500g
Lager: Ikke på lager

Tilskudsfoder til hunde med naturlige vitaminer og mineraler leveret af naturen.

En varieret kost er vejen til kroppens vigtige byggesten i form af vitaminer og mineraler. De fleste hunde spiser imidlertid ret ensformigt og kommer derfor let i underskud. Det kan du heldigvis nemt gøre noget ved.
 
Det kan have konsekvenser for fordøjelsessystemet og evnen til at optage næring, og ubalancerne kan resultere i dårligt immunforsvar, manglende energi samt problemer med pels og hud.

Manuelt høstet Ascophyllum-tang fra Nordatlanten har højt indhold af naturlige vitaminer og mineraler.
Planterne er tørret nænsomt ved lav temperatur for at bevare og sikre kvaliteten af de vitale vitaminer og mineraler.
 
Ascophyllum-tangen i Fenris høstes på Irlands nordligste kyst. Det bæredygtige havbrug drives i et område med klassifikationen “Grade A”, som er noget af det reneste vand i verden.
 
Tangens naturlige balance mellem vitaminer og mineraler sikrer optimal optagelighed, og er et godt naturligt bidrag til hundens daglige behov.
 
Dosering
1 g dagligt pr. 10 kg kropsvægt.
Tildeles ovenpå alm. foder.
Fenris er IKKE et lægemiddel.
Er du i tvivl om hundens helbred, kontakt da dyrlægen.
 
Holdbarhed
Opbevares tørt og udenfor direkte sollys. Holdbar 18 måneder fra produktionsdato.
 
Fodertype
Tilskudsfoder til hund
 
Sammensætning
Tang
 
Indh. pr. 100 g/%
Råaske 18%

Innordic Fenris 1,5kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer