ADULT LIFETIME SUPER FINE - 1,36kg

289,00 DKK
( 231,20 DKK )
En voksen levetidsformel kan tilbydes, efter at en fugl har afsluttet et diætprogram med en High Potency-formel i en periode på 6 måneder. Denne vedligeholdelsesformel året rundt opfylder ernæringsmæssige krav til sunde, ikke-opdrættede, ikke fældende fugle, herunder kanariefugle, finker, undulater (papegøjer), papegøjer, kakaduer, dværgpapegøjer og andre små fugle. Opbevaring: Harrison's Bird Foods indeholder ikke kunstige konserveringsmidler. Når en pose med Harrison's er åbnet, skal den bruges op inden for 6 uger. Opbevaring af mad i køleskab eller fryser hjælper med at bevare friskheden.  Foder frisk mad dagligt, ikke "top off". hjælper med at reducere spild, foder som forskellige måltider. Fugle spiser måske alt, hvad de vil, men brug tabellen som en retningslinje.
Model/varenr.: Harrison-08
Lager: Ikke på lager
  • En voksen levetidsformel kan tilbydes, efter at en fugl har afsluttet et diætprogram med en High Potency-formel i en periode på 6 måneder.
  • Denne vedligeholdelsesformel året rundt opfylder ernæringsmæssige krav til sunde, ikke-opdrættede, ikke fældende fugle, herunder kanariefugle, finker, undulater (papegøjer), papegøjer, kakaduer, dværgpapegøjer og andre små fugle.
  • Opbevaring: Harrison’s Bird Foods indeholder ikke kunstige konserveringsmidler. Når en pose med Harrison’s er åbnet, skal den bruges op inden for 6 uger. Opbevaring af mad i køleskab eller fryser hjælper med at bevare friskheden. 

Foder frisk mad dagligt, ikke “top off”.
hjælper med at reducere spild, foder som forskellige måltider.
Fugle spiser måske alt, hvad de vil, men brug tabellen som en retningslinje.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer