HIGH POTENCY SUPER-FINE - 1,36kg

289,00 DKK
( 231,20 DKK )
Året rundt formel for kanarier og finker samt undulater (papegøjer) og andre små papegøjer. Konvertering: Alle fugle skal starte og forblive på High Potency Formula i en periode på mindst 6 måneder. Særlige behov: Til fugle, der er i fældning, overvægtige, undervægtige, især aktive, huset i et koldt klima, der er kommet sig efter en sygdom eller er påvirket af lever- eller nyresygdom. Fravænning af fugle: Foder formel med HIGH POTENCY i mindst 6-9 måneder. Avlsfugle: Fugle skal fodres med HIGH POTENCY 1-2 måneder før avlsperioden, og indtil ungerne er fravænnet eller i mindst seks måneder, før de genoptager voksenlivsformlen. Mængden af ​​supplerende certificerede økologiske grøntsager og frugter kan øges, indtil ungerne er fravænnet. Til hver 20 g Formel, tilsæt ½ (5 g) Tbs-certificerede organiske solsikkefrø. Opbevaring: Harrison's Bird Foods indeholder ikke kunstige konserveringsmidler. Når en pose med Harrison's er åbnet, skal den bruges op inden for 6 uger. Opbevaring af mad i køleskab eller fryser hjælper med at bevare friskheden. Foder frisk mad dagligt, ikke "top off". hjælper med at reducere spild, foder som forskellige måltider. Fugle spiser måske alt, hvad de vil, men brug tabellen som en retningslinje.
Model/varenr.: Harrison-06
Lager: Ikke på lager

Året rundt formel for kanarier og finker samt undulater (papegøjer) og andre små papegøjer.

  • Konvertering: Alle fugle skal starte og forblive på High Potency Formula i en periode på mindst 6 måneder.
  • Særlige behov: Til fugle, der er i fældning, overvægtige, undervægtige, især aktive, huset i et koldt klima, der er kommet sig efter en sygdom eller er påvirket af lever- eller nyresygdom.
  • Fravænning af fugle: Foder formel med HIGH POTENCY i mindst 6-9 måneder.
  • Avlsfugle: Fugle skal fodres med HIGH POTENCY 1-2 måneder før avlsperioden, og indtil ungerne er fravænnet eller i mindst seks måneder, før de genoptager voksenlivsformlen. Mængden af ​​supplerende certificerede økologiske grøntsager og frugter kan øges, indtil ungerne er fravænnet. Til hver 20 g Formel, tilsæt ½ (5 g) Tbs-certificerede organiske solsikkefrø.
  • Opbevaring: Harrison’s Bird Foods indeholder ikke kunstige konserveringsmidler. Når en pose med Harrison’s er åbnet, skal den bruges op inden for 6 uger. Opbevaring af mad i køleskab eller fryser hjælper med at bevare friskheden.

Foder frisk mad dagligt, ikke “top off”.
hjælper med at reducere spild, foder som forskellige måltider.
Fugle spiser måske alt, hvad de vil, men brug tabellen som en retningslinje.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer