POWER TREATS - 454g

99,00 DKK
( 79,20 DKK )
Kan bruges som den eneste fødekilde til hjælp ved fravænning, ændring af en fugls diæt fra frø til Harrison's Bird Foods eller som et supplement til fugle, der allerede er fodret med Harrison's Bird Foods, der har brug for ekstra energi efter en sygdom. Fordelagtigt for fugle med tør flaky hud (næb, negle), udbenning af fødderne, mangel på glans og korrekt farve på fjer. Fordelagtigt for de fleste aldrende fugle. Fordelagtigt for visse arter, der vides at spise diæt med høj olie. Højt antioxidantindhold (vitamin E og co-enzym Q10). Højt carotenoidindhold (forløbere for A-vitamin). God balance i essentielle fedtsyrer. Opbevaring: Harrison's Bird Foods indeholder ikke kunstige konserveringsmidler. Når en pose med Harrison's er åbnet, skal den bruges op inden for 6 uger. Opbevaring af mad i køleskab eller fryser hjælper med at bevare friskheden. Foder frisk mad dagligt, ikke "top off". hjælper med at reducere spild, foder som forskellige måltider. Fugle spiser måske alt, hvad de vil, men brug tabellen som en retningslinje.
Model/varenr.: Harrison-04
Lager: Ikke på lager
  • Kan bruges som den eneste fødekilde til hjælp ved fravænning, ændring af en fugls diæt fra frø til Harrison’s Bird Foods eller som et supplement til fugle, der allerede er fodret med Harrison’s Bird Foods, der har brug for ekstra energi efter en sygdom.
  • Fordelagtigt for fugle med tør flaky hud (næb, negle), udbenning af fødderne, mangel på glans og korrekt farve på fjer.
  • Fordelagtigt for de fleste aldrende fugle.
  • Fordelagtigt for visse arter, der vides at spise diæt med høj olie.
  • Højt antioxidantindhold (vitamin E og co-enzym Q10).
  • Højt carotenoidindhold (forløbere for A-vitamin).
  • God balance i essentielle fedtsyrer.
  • Opbevaring: Harrison’s Bird Foods indeholder ikke kunstige konserveringsmidler. Når en pose med Harrison’s er åbnet, skal den bruges op inden for 6 uger. Opbevaring af mad i køleskab eller fryser hjælper med at bevare friskheden.

Foder frisk mad dagligt, ikke “top off”.
hjælper med at reducere spild, foder som forskellige måltider.
Fugle spiser måske alt, hvad de vil, men brug tabellen som en retningslinje.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer