Bogadent Ergo Dual brush hund 1stk

69,00 DKK
( 55,20 DKK )
bogadent® ERGO DUAL BRUSH Plak og tandsten opbygges især omkring kindtænderne og kan forårsage permanent skade på tandkød og bindevæv. Plak bør derfor fjernes forebyggende og regelmæssigt. Til hjælp til dette har Bogar i samarbejde med dyrlæger udviklet en helt ny type tandbørste bogadent® ERGO DUAL BRUSH. Dens specifikke ergonomiske og funktionelle design gør det nemt og effektivt at rengøre tænderne.   Anvendelse: Påfør noget bogadent® DENTAL CREME tandpasta til det store tandbørstehoved. Løft derefter læberne og rengør de yderste overflader af kindtænderne med cirkulære bevægelser. For de indre overflader af tænderne, fortsæt på samme måde. Brug det specielt formede mindre børstehoved. Til fjernelse af plak, selv i vanskelige områder, især i kindtandsområderne   Stort børstehoved til yderfladerne, lille børstehoved til de indvendige overflader  Grip-område for bedre greb,  flexzone for at undgå for hårdt tryk  Medium børstehårdhed, børster i flere niveauer til interdentalrum  Udviklet i samarbejde med dyrlæger og tandlæger  Patenteret
Model/varenr.: Bogadent-04
Lager: Ikke på lager

bogadent® ERGO DUAL BRUSH
Plak og tandsten opbygges især omkring kindtænderne og kan forårsage permanent skade på tandkød og bindevæv. Plak bør derfor fjernes forebyggende og regelmæssigt.
Til hjælp til dette har Bogar i samarbejde med dyrlæger udviklet en helt ny type tandbørste bogadent® ERGO DUAL BRUSH. Dens specifikke ergonomiske og funktionelle design gør det nemt og effektivt at rengøre tænderne.
 
Anvendelse:
Påfør noget bogadent® DENTAL CREME tandpasta til det store tandbørstehoved.
Løft derefter læberne og rengør de yderste overflader af kindtænderne med cirkulære bevægelser.
For de indre overflader af tænderne, fortsæt på samme måde.
Brug det specielt formede mindre børstehoved.
Til fjernelse af plak, selv i vanskelige områder, især i kindtandsområderne
 

  • Stort børstehoved til yderfladerne, lille børstehoved til de indvendige overflader
  •  Grip-område for bedre greb,  flexzone for at undgå for hårdt tryk
  •  Medium børstehårdhed, børster i flere niveauer til interdentalrum
  •  Udviklet i samarbejde med dyrlæger og tandlæger
  •  Patenteret

 
 
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: